OM OSS

Lär känna oss

Mer om oss

Vi erbjuder ett heltäckande utbud av tjänster och komponenter inom vägledande industrimärkning.

Vår huvudsysselsättning är ursprungligen rörmärkning, men med tiden har vi utvidgat vår verksamhet till att även omfatta ett fullständigt sortiment av komponenter och tjänster inom industrimärkning. Vi säljer och monterar alla typer av industrimärkning – allt från rörmärkning, cisternmärkning, och ventilmärkning till förbudsskyltar och efterlysande skyltar enligt gällande ISO-standarder.

Varför välja oss?

Karlskoga Rörmärkning erbjuder ett heltäckande sortiment inom all typ av industrimärkning. Detta i enlighet med rådande förordningar, direktiv och standarder – både europeiska och svenska. Vi är alltid flexibla och anpassar lösningar helt utefter kundens behov, vilket kan omfatta lösningar som innefattar allt från konsultation, design, leverans av komponenter och färdiga produkter samt montering. Tack vare att vi har egen produktion av exempelvis etiketter och ventilbrickor erbjuder vi dessutom alltid snabba leveranser.

Heltäckande leverantör

Den bästa servicen kom inte från ingenstans. Karlskoga Rörmärkning AB är som namnet antyder en verksamhet belägen i Karlskoga – på gränsen mellan Närke och Värmland. Främst är det också i dessa regioner vi är verksamma, men vi åtar oss även uppdrag i andra delar av landet.

Rörmärkning, inventering, montage och dokumentation

Vi hjälper industrin med rörmärkning och dokumentation

Vi skapar trygga och olycksfria arbetsplatser efter gällande lagar och regler.

Vi erbjuder tjänster inom rörmärkning, montage, dokumentation och kemikaliehantering. Vi är flexibla i vårt sätt att arbeta och har stor erfarenhet av märkning av olika processavsnitt och kemikalier inom industrin. När vi märker rör, cisterner och övrig utrustning arbetar vi med etablerade standarder så som SSG och SIS som följer Arbetsmiljöverkets föreskrifter.

Vårt engagemang för människan och arbetsmiljöfrågor visar sig i vår företagskultur och de tjänster vi utför.

Våra kunskaper finns inom

Vi har erfarenhet inom den komplexa världen av kemisk hantering som är del av vårt vardagliga arbete.

Lär dig mer om föreskrifter och allmänna råd om kraven som som finns i vår bransch. Arbetsmiljöverket (AFS) som har hand om kraven på arbetsplatser som involverar kemiska risker. CLP-förordningen som utvecklades av FN för för ett globalt system för klassificering av kemiska ämnen. GHS, ett globalt harmoniserat system inom klassificering. REACH och Seveso, bland andra direktiv.

Har du ett uppdrag till oss?​

Tveka inte att kontakta oss med en offertförfrågan. Inget jobb är för stort eller för litet. Hos Karlskoga Rörmärkning AB är alla kunder lika viktiga – stora som små. Klicka på knappen till höger så återkommer vi med en offert så snart som möjligt.

Varukorg